Inga pengar? Enkla affärisidéer som fungerar

Har du en bra idé för ett litet företag? Förhoppningsvis är det något du brinner för. Men låt inte passionen grumla ditt omdöme heller. Många småföretagare misslyckas för att de agerar på en idé utan att tänka igenom den.

Nedan följer förslag på snabba och enkla affärsidéer sför en liten eller ingen investering, utmärkt även för studenter som behöver inkomster. Tjänar du enbart  100 kr netto per dag så blir det 3000 kr per månad – pengar som du har tjänat ihop på egen hand och när du har velat.

Förslag:

  1. Hembakade frallor som säljs i en liten trailer kan ge liv åt ett intressant gastronomiskt projekt fokuserat på att skapa bakverk i den renaste stilen på din ort du kan dela läckra hemgjorda produkter med färska och säsongsbetonade råvaror trailern kan besöka olika lokala marknader basarer sociala evenemang förutom hembakade frallor kan du t.ex. erbjuda äppelkakor, munkar och pannkakor ändå om du gör det om du inte har möjlighet att gå ut med en släpvagn kan du göra det hemifrån och köra hem beställningar till en extra kostnad. Särskilt i rusningstid på morgonen kan du finna en nisch för stressade personer som snabbt behöver ta med sig fika till jobbet eller frukost.
  2. Innovativa smycken. Om du har kunskaper att göra halsband, ringar armband och andra smycken så vänta inte längre du har o möjlighet att genomföra denna typ av verksamhet med minimala investeringar och från bekvämligheten av ditt hem kan du utveckla design som har en stor acceptans.
  3. Har du en hemsida så kan du få en enkel ingå till inkomster online och det är att placera Google Adsense annonser på dem. Dock behöver du ha många besökare för att kunna tjäna pengar på det.

Andra affärsidéer att tjäna pengar hemifrån:

4. Köp produkter i bulk och sälj dem online.

5. Sälj handgjorda produkter.

6. Starta en dropshippingbutik.

7. Starta ett print-on-demand-företag.

8. Sälj dina tjänster eller yrkeserfarenhet.

9. Hälsosam catering och lunchservering för lokala kontor

10.Hundpromenad, huspassning, husdjurspassning

11. Eventproduktion och planering

12. Affärskonsult

13. Anläggning, gräsmatta, poolunderhåll och snöröjning.

14. Bed and breakfast-operatör

15. Lokal reseledare

16. Hårvård och smink, spatjänster

17. Hundvård i hemmet och andra husdjurstjänster

18. Tapetsering och reparation av möbler i hemmet.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Affärsidéer

Vad är en nischmarknad?

Vad är en nischmarknad? En nischmarknad är en liten, specialiserad del av en större bransch där människor har problem och letar efter lösningar. Till exempel är hälsonischen en enorm marknad som består av många mycket lönsamma nischmarknader som fysisk träning, sund livsstil, yoga, hudvård diabetes … och många fler.

Fortsättning
Affärsidéer

Inkomster för händiga

Fixar du alltid saker i huset? Ofta jour när vänner behöver små projekt genomförda? Skapa en webbplats där du erbjuder din tjänster.

Fortsättning
Tjäna pengar hemifrån
Uncategorized

Lönsamma affärsidéer hemifrån

Det finns otaliga sätt att starta ett hemmabaserat företag eller inkomster hemma från köket, här ges 9 exempel: Sälj handgjorda produkter Köp produkter i bulk och sälj dem online Starta ett dropshipping-företag Starta ett print-on-demand-företag Köp en befintlig e-handelsverksamhet Starta en prenumerationsboxverksamhet Undervisa via onlinekurser Starta ett tjänstebaserat företag Sälj digitala produkter online

Fortsättning